AFTER FYSIO

met Annabelle

Advies gekregen om te gaan sporten of meer te gaan bewegen? Maar je hebt geen idee waar je moet beginnen en hoe je het aan moet pakken? Dan is After Fysio DE oplossing voor jou!

Het concept '’After Fysio'’ is sinds kort gelanceerd door Annabelle namens Performance Fysio. After Fysio is er voor alle mensen die na of tijdens hun fysiotherapie traject geadviseerd worden om meer te bewegen, maar niet weten hoe ze dit zelf moeten aanpakken, hier help ik je een handje bij!

Het doel van After Fysio is om de terugkerende blessures te voorkomen of om huidige blessures te reduceren. Dit gaat middels een traject van maximaal 10 weken waarbij je ervoor kan kiezen om één of twee keer in de week met mij aan je doel te werken!  

Er wordt gericht op een trainingsbasis zodat je snel zelfstandig aan de slag kan gaan zonder je meer zorgen te maken! Naast fysieke trainingen worden er ook mentale trainingen aangeboden. Het lichaam en geest zijn één en waarbij je de beste resultaten kan behalen én behouden wanneer je mentaal ook lekker in je vel zit. Na een traject heb je de juiste basis en kennis om zelf je gezondheid verder in eigen handen te nemen!

Heb je interesse of ken je iemand die deze hulp kan gebruiken? Stuur ons een mail! 

Aanmelden voor After Fysio:

Naam *
Naam