Annabelle de wit


Op dit moment zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Sportkunde in Haarlem. In mijn derde leerjaar tijdens mijn stage bij Performance Fysio heb ik mij daadwerkelijk kunnen ontwikkelen tot sportkunde professional. Ik heb de kans gekregen om binnen Performance Fysio tijdens mijn stage met fysio patiënten te trainen en hun persoonlijk te begeleiden. Ik heb door mijn stage ervaringen een andere kijk op sport ontwikkeld. Omdat ik zelf mensen train zie ik wat het voor een individu kan betekenen; je wordt sterker, je lichamelijke klachten worden minder en gaan uiteindelijk helemaal over. Dit resulteert in een fijne kijk op sport en op jezelf als persoon, je wordt er zelfverzekerder van.

Mijn doel is om iets bij te dragen aan de samenleving door mensen met lichamelijke klachten te begeleiden op zowel individueel gebied als in groepsverband. Ik wil dit graag doen om het algemeen dagelijks leven van mensen fijner en makkelijker te maken en ze bewust te maken van hun lichaam en geest zodat ze hun klachtenpatroon kunnen doorbreken. Ik ga dit doen door beweeggroepen te geven in groepsverband, op lange termijn wil ik ook meditatie, yoga en mindfulness lessen gaan geven. Mijn missie is om een volledig pakket aan te bieden dat bestaat uit fysieke training, mentale training en revalidatie.

Training alleen is onvoldoende om te herstellen en uit een bepaald klachtenpatroon te komen. Ik ga verandering proberen aan te brengen op dit gebied door middel van; motiverende gespreksvoering over leefstijl, mindfulness en meditatie oefeningen, begeleiding en coaching. Met al deze componenten samen wil ik mensen hun mind-set veranderen en bewustwording creëren over hun lichaam, leefstijl en mind.