gratis spreekuur

Waarom kiezen voor een spreekuur?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een spreekuur. Wanneer je momenteel onder behandeling bent bij een fysiotherapeut, maar na een aantal behandelingen zit er nog geen verbetering in, dan is het raadzaam om eens langs te komen voor ons gratis spreekuur. Het spreekuur kun je zien als een soort second opinion, waar er objectief nogmaals wordt gekeken naar je klachten en welk behandelplan wij je zouden aanraden. Aan de hand hiervan kun je een keuze maken of je verder wilt bij je huidige fysiotherapeut, of dat wij je verder gaan behandelen.


Hoe verloopt een spreekuur?

In het spreekuur met een fysiotherapeut van Performance Fysio wordt je gescreend en bepalen we wat de aard en ernst van je klacht of blessure is. We bespreken ook eventueel je huidige behandelplan van je fysiotherapeut om te kijken of dit aansluit bij het oplossen van je klachten. Hierna krijg je van ons advies wat betreft de klachten of blessure wat de beste stappen zijn voor herstel.

Wanneer kan ik op spreekuur komen?

Wij houden spreekuren in Heerhugowaard en Amsterdam. Op de volgende tijdstippen ben je welkom:

Heerhugowaard

Iedere dinsdagochtend 09:00 - 10:00
Iedere vrijdagochtend: 09:00 - 10:00

Amsterdam

Iedere woensdagavond 19:00 - 20:00

Mocht je niet kunnen op bovenstaande tijdstippen willen wij altijd graag ons best doen om je op een ander tijdstip te zien. Neem contact met ons op via het formulier en we reageren binnen 24 uur.

Meld je aan voor het spreekuur via onderstaand formulier.


 

Meer informatie nodig of benieuwd wie wij zijn?