online Coaching

Bij Performance Fysio zijn wij graag innovatief als het gaat over het toegankelijk maken van onze kennis naar onze cliënten toe. Denk aan sporters die na een blessure weer moeten revalideren en een intensief begeleidingstraject nodig hebben. Deze sporters hebben naast hun behandelingen in de praktijk, ook veel oefeningen voor thuis. Helaas kunnen wij deze sporters niet begeleiden, wanneer zij thuis hun oefeningen doen. Om deze reden gaan wij aan de slag met online coaching.

Daarnaast willen we ook cliënten zonder blessures kunnen helpen op afstand. Om te begeleiden tijdens hun trainingen en/of het programmeren hiervan. Natuurlijk met de kennis van een fysiotherapeut om blessures zoveel mogelijk te kunnen voorkomen.

Hoe verloopt online coaching bij Performance Fysio? 

Wanneer je bij ons een afspraak hebt gemaakt plannen we en bel/skype afspraak in. Tijdens deze afspraak zullen wij je doelen bespreken, waarom je deze doelen wilt bereiken en wat je zou willen qua trainingsvorm(en). Via de applicatie TrueCoach ontvangen wij video’s van onze cliënten van een testschema die wij de cliënt laten doen. Aan de hand hiervan maken wij online schema’s. Deze worden elke week bijgesteld via de feedback van de cliënt die deze uitvoert.

Het traject is niet bedoeld voor mensen die per se willen afvallen, of grotere biceps willen, maar voor cliënten die preventief willen trainen. Om zo blessures te voorkomen, aan zwakheden te werken of cliënten die meer uit hun huidige training willen halen. 

Met onze manier van online coachen willen we ook cliënten een duwtje in de rug geven om (meer) te gaan bewegen. Cliënten die het bijvoorbeeld spannend vinden om in een drukke sportschool aan de slag te gaan, kunnen nu door middel van onze adviezen en schema’s ook thuis aan de slag. Op deze manier willen we meer cliënten in beweging krijgen, wat het lichaam ook weer sneller doet herstellen of hiermee preventief blessures voorkomt.

Wat bieden wij:

  • Off-season programma sporters-en sportverenigingen

  • In-Season programma sporters-en sportverenigingen

  • Rehab programma (herstel-en revalidatieprogramma)

  • Fundamental programma