gratis spreekuur

Je bent op deze pagina terecht gekomen omdat je onze QR-code hebt gescand. Wat leuk dat je dit hebt gedaan en geïnteresseerd bent in een GRATIS spreekuur.

Via onderstaand formulier maak je gemakkelijk een afspraak bij één van onze therapeuten. Wij bieden dit spreekuur gratis aan omdat wij je graag de kans willen geven om kennis te maken met de therapeut, een klik te voelen en erachter te komen of je klachten door een fysiotherapeut behandeld kunnen worden. Zo niet, dan zullen wij altijd objectief advies geven over de vervolgstappen die je zou kunnen nemen.


Hoe verloopt een spreekuur?

In het spreekuur met een fysiotherapeut van Performance Fysio wordt je gescreend en bepalen we wat de aard en ernst van je klacht of blessure is. We bespreken ook eventueel je huidige behandelplan van je fysiotherapeut om te kijken of dit aansluit bij het oplossen van je klachten. Hierna krijg je van ons advies wat betreft de klachten of blessure wat de beste stappen zijn voor herstel.

Wanneer kan ik op spreekuur komen?

Wij houden spreekuren in Heerhugowaard en Amsterdam. Op de volgende tijdstippen ben je welkom:

Heerhugowaard

Iedere dinsdagochtend 09:00 - 10:00
Iedere vrijdagochtend: 09:00 - 10:00

Amsterdam

Iedere woensdagavond 19:00 - 20:00

Mocht je niet kunnen op bovenstaande tijdstippen willen wij altijd graag ons best doen om je op een ander tijdstip te zien. Neem contact met ons op via het formulier en we reageren binnen 24 uur.

Meld je aan voor het spreekuur via onderstaand formulier.


 

Meer informatie nodig of benieuwd wie wij zijn?