Visie

Op zoek naar een fysiotherapeut waarbij het snel en blijvend oplossen van jouw klachten voorop staat?   

Wij vinden het belangrijk dat jij weet en begrijpt waarom je lichaam je pijn geeft. Wanneer jij weet:

  • Waarom je lichaam iets doet of zou moeten doen

  • Wat er beter kan om pijn vrij te zijn

  • Hoe jij dit zelf kan aan pakken

Dan heb je alle ingrediënten voor snel, optimaal en blijvend resultaat. Snel resultaat is fijn maar het is niet vanzelfsprekend blijvend resultaat. Wij trachten ernaar je op een beter niveau te krijgen dan voorheen. Dit doen wij met het opzoek gaan naar het waarom, waarom geeft jouw lichaam je pijn. Waarom doet het niet wat het moet doen en wat heb je ervoor nodig om dat wel weer te kunnen. Dit gaat middels wat de fysio doet, maar zeker ook grotendeels invloed van jou op je eigen klachten.

Ieder persoon is anders en ieder persoon wilt zo goed mogelijk kunnen presteren naar de belastingen die hij of zij van het lichaam vraagt. Dit kan sporten, werken of alledaagse activiteiten zijn, allemaal hebben hun eigen voorwaarden om goed te kunnen presteren. Samen wordt er gekeken wat jij nodig hebt om optimaal en pijn vrij te kunnen presteren. Met jouw persoonlijke behandelprogramma ben je snel weer van je klachten af! 

 

Individu
 

Wie ben jij? Wat doe je? Hoe ziet jouw eet patroon eruit? Welke factoren spelen er voor jou mee aan je herstel? Wat heb je voor klachten historie? Aandacht voor wie jij bent is enorm bepalend voor hoe de therapie eruit komt te zien. Jij bent immers anders dan je buurman of buurvrouw, dan ziet jouw therapie er ook anders uit dan die van een ander.

Resultaat
 

Blijvend resultaat staat altijd voorop. Iedere behandeling moet jou een stap dichterbij een gezond lichaam en je doelen brengen. De kern van jouw probleem moeten we vinden, aanpakken en oplossen. Snel resultaat is hier een gevolg van en blijvend resultaat de uitkomst.

Op maat gemaakte therapie


Dit gaat hand in hand met wie jij als individuele bent. Jouw therapie wordt bepaald door wie jij bent, wat je doet en wat jij nodig hebt om tot snel en blijvend resultaat uit te komen. Een aantal pijlers zijn hier leidend in: Soft tissue release, Voeding, Training, Educatie en Specialistische samenwerkingen. 

Educatie


Educatie over hoe jouw lichaam werkt is erg belangrijk. Middels 3D anatomie, filmpjes, video analyses en real-time video wordt jouw duidelijk gemaakt hoe je in mekaar zit, hoe je beweegt en wat er beter kan om pijn vrij te kunnen functioneren.  Jij hebt de meeste invloed op je eigen lichaam en met de juiste educatie kan jij jouw herstel het best beinvloeden. Simpel gezegd, je hebt 168 uur in de week en maar een halfuur daarvan zit je bij de fysio. Jij hebt met de juiste tools de meeste invloed op je eigen klachten. Jij krijgt de tools om zelf ook aan de slag te gaan met je eigen lichaam voor blijvend resultaat.