sport-fysiotherapie

Bij Performance Fysio kun je naast reguliere fysiotherapie ook terecht voor sportfysiotherapie. Of je nu beginnende sporter bent of een atleet, sportfysiotherapie is aan te raden bij elke sporter. 

Waarom kiezen voor een sportfysiotherapeut?

Sportactiviteiten vereisen een consistente, fysieke inspanning. Dit kan je gevoeliger maken voor blessures. Bij Performance Fysio zullen we er alles aan doen om blessures te genezen en in de toekomst te voorkomen. Wij werken al jarenlang met (top)sporters, variërend van schaatsers tot CrossFitters, van turnsters tot dansers. 

Voordelen van de sportfysiotherapeut

Sportfysiotherapie ondersteunt de fysieke kracht van de sporter. (Professionele) atleten gebruiken hun fysieke kracht tijdens de trainingen en wedstrijden. De spieren van de sporter worden zwaar belast. De sportfysiotherapeut bij Performance Fysio adviseert en leert de sporter hoe ze hun kracht kunnen verbeteren. De gewrichten en spieren worden versterkt zodat ze in hun trainingen en wedstrijden meer fysieke belasting kunnen verdragen..

De sportfyio helpt herstellen en ontspannen

Behalve leren hoe je meer fysieke belasting aan kan, of hoe je van je blessures afkomt,, geeft de sportfysio ook advies hoe je het beste kan ontspannen en herstellen. Daarnaast voorkomt een goed herstel van de spieren en het laten ontspannen van de spieren blessures in de toekomst. 

Wij kunnen jou ook helpen. Neem vrijblijvend contact op of schrijf je in voor het gratis spreekuur.