Visie

Onze fysiotherapie praktijk

Als fysiotherapiepraktijk die uitgebreide zorg biedt, richten wij ons op uw vermogen om gezond te zijn. Onze doelstellingen zijn: ten eerste, het aanpakken van de problemen die u in deze praktijk hebben gebracht; ten tweede, het behandelen van de oorzaak van uw aandoening (niet alleen het behandelen van de symptomen of het plaatsen van een tijdelijke pleister over uw aandoening); en ten derde, het bieden van de mogelijkheid om uw gezondheid in de toekomst te verbeteren. Dagelijks ervaren we fysieke, chemische en emotionele stress die zich kan ophopen en kan leiden tot ernstig gezondheidsverlies. Meestal zijn de effecten geleidelijk: niet eens voelbaar totdat ze ernstig worden. 

Waarom kiezen voor fysiotherapie bij Performance Fysio?

Wij vinden het belangrijk dat je weet en begrijpt waarom je lichaam je pijn geeft. De reden dat je bij ons in de praktijk bent gekomen, moet in de toekomst door jezelf te herkennen en te voorkomen zijn. Dit leer je wanneer je bij ons in behandeling bent voor reguliere fysiotherapie of sportfysiotherapie. 

Wij richten ons niet alleen op spoedig herstel, wij richten ons ook op blijvend resultaat. Ons doel is om je na behandeling beter te laten functioneren dan voorheen. Wanneer je begrijpt waarom je lichaam pijn geeft en waarom je lichaam niet doet wat hij zou moeten doen, word je weer de baas over je eigen lichaam en heeft dit voordelen voor de toekomst.

Aangepast op het individu

De fysiotherapeuten van Performance Fysio werken niet volgens een standaardprotocol. Elke persoon is anders en elke persoon heeft een andere belastbaarheid. Samen zullen we kijken wat er voor jou als individu nodig is om optimaal te kunnen presteren in het dagelijkse leven. Met een aangepast behandelprogramma komen we erachter wat voor jou het beste werkt. 

Jouw therapie wordt bepaalt door wie jij bent, wat je doet en wat je nodig hebt om tot een blijvend resultaat te komen. Naast de behandelingen bij de fysiotherapeut, spelen voeding, training en educatie ook een grote rol. Zonder gezonde voeding geen gezond lijf, zonder gezond lijf geen goede training, zonder goede training zwakkere spieren etcetera. 

Wat maakt Performance Fysio uniek?

Middels 3D anatomie, video-analyses en real-time video brengen wij in kaart hoe jij in elkaar zit. We komen erachter hoe je beweegt en vanuit hier kunnen we zien hoe je zou moeten bewegen om pijnvrij te worden en te blijven. De meeste invloed op je eigen lichaam heb je als je weet hoe hij werkt. Van de 168 uur in de week zit je maar 30 minuten bij de fysiotherapeut. Dit betekent dat de meeste tijd voor het herstel vanuit jezelf moet komen. Wij helpen je daarmee.

Meld je aan voor ons spreekuur voor vrijblijvend advies. Je kunt ook direct met één van onze fysiotherapeuten een afspraak maken.